Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den største udfordring for det danske forskerhold bag 3D-printede fødevarer er hverken at bygge maskinerne eller at leve op til kravene, skriver Finans.
Det er derimod at overbevise alverdens professionelle og private forbrugere om, at de rent faktisk har behov for endnu et elektrisk apparat i køkkenet - i dette tilfælde en sprøjtebevæbnet printer til at forme maden og smagen på en helt anden måde.
”I konditorfaget med ensartede sukkermasser og detaljeret pyntearbejde kan jeg sagtens se et potentiale for printerne, fordi de har et formål og frigør ressourcer,” lyder det fra HORESTA medlemschef, Nadeem Wasi.
Han mener dog, at der for den helt overordnede restaurationsbranche stadig er der lang vej til, at 3D-printede fødevarer bliver hverdagen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025