Zoo i København inviterer til fem dage med vilde madopdagelser under ZOO Food Festival 21.-25. august.

Programmet byder blandt andet på oplevelser i de højere luftlag som østers og naturvin i Zootårnet og skaldyrsmiddag i Den Arktiske Ring.

Køkkenchef for Bistro panpan, Café Botanika og restaurant FOLK Casper Sobczyk disker blandt andet op med et stort program, og sideløbende med en lang række aktiviteter i dyrenes anlæg, særlige fodringer af dyrene, dissektioner og speaks.

Hvornår: 21.-25. august 2019

Har du fået læst?

Tivoli står selv bag nyt Tivoli Food Hall-madstade

Tivoli åbner nu for første gang eget madstade i Tivoli Food Hall. Det er noget, Tivoli længe har ønsket at gøre for at kunne afprøve nye koncepter, som her med skaldyr, og derfor har Tivoli set bort fra rækken af ansøgere på ventelisten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne