Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Da Claus Meyer for år tilbage besluttede at gå ind i restaurantbranchen i Bolivias hovedstad La Paz, kom Kamilla Seidler ind til et jobinterview. Hun lavede et par retter for Meyer og blev ansat med det samme. I 2016 blev Kamilla Seidler så udnævnt til bedste kvindelige køkkenchef af The World’s 50 Best Restaurants – Latin America, skriver MigOgKøbenhavn.dk.
Til november åbner hun så sin egen restaurant i København. Den kommer til at hedde Lola.
Lars Bjerregaard, community manager for Lola fortæller:
“Hvis vi får en Michelinstjerne, så har vi gjort noget forkert. Vi vil meget hellere have en fest, end en stjerne. Stemningen på Lola er inkluderende, alle hjælper alle. Lola er et social-gastronomisk projekt, hvor vi tager fat i nogle af de mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og træner dem i et gastronomisk forløb.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024