Det er en all time high interesse for ferie i Danmark fra tyskerne. For første gang har interessen for at holde ferie på den danske østkyst overhalet interessen for at holde ferie på den danske vestkyst. Det viser resultater fra VisitDenmarks rapport ”Det Tyske Kystpotentiale.”

”Vi begynder at se resultaterne af det arbejde, der er gjort fra danske østkyst destinationers, attraktioners og overnatningssektorens side de seneste år. Sammen har vi over en årrække fået skabt et brand i markedet: ”Die Dänische Ostsee”, siger VisitDenmarks markedschef i Tyskland, Mads Schreiner.

Direktør for Visit SydSjælland-Møn Martin Bender tilføjer:

”Årsagen til at Østdanmark tidligere haltede efter Vestkysten, i forhold til at vække de tyske turisters interesse, handlede primært om, at vi var for beskedne og for uambitiøse i vores fortælling om Østdanmarks kyst og naturoplevelser. Nu er vi i gang og tyskerne kan glæde sig, vi har verdens bedste ferieoplevelser og de er hjerteligt velkomne.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne