Det er en all time high interesse for ferie i Danmark fra tyskerne. For første gang har interessen for at holde ferie på den danske østkyst overhalet interessen for at holde ferie på den danske vestkyst. Det viser resultater fra VisitDenmarks rapport ”Det Tyske Kystpotentiale.”

”Vi begynder at se resultaterne af det arbejde, der er gjort fra danske østkyst destinationers, attraktioners og overnatningssektorens side de seneste år. Sammen har vi over en årrække fået skabt et brand i markedet: ”Die Dänische Ostsee”, siger VisitDenmarks markedschef i Tyskland, Mads Schreiner.

Direktør for Visit SydSjælland-Møn Martin Bender tilføjer:

”Årsagen til at Østdanmark tidligere haltede efter Vestkysten, i forhold til at vække de tyske turisters interesse, handlede primært om, at vi var for beskedne og for uambitiøse i vores fortælling om Østdanmarks kyst og naturoplevelser. Nu er vi i gang og tyskerne kan glæde sig, vi har verdens bedste ferieoplevelser og de er hjerteligt velkomne.”

Har du fået læst?

Helsingør truer med turismeexit

Et enigt kultur- og turismeudvalg i Helsingør, der repræsenterer et massivt flertal i byrådet, står bag en anbefaling om, at Helsingør Kommune bliver en del af turismesamarbejdet i Wonderful Copenhagen (WoCo), og borgmester Benedikte Kiær (K) skal anbefale de øvrige ejere af VisitNordsjælland i form af kommunerne Halsnæs, Fredensborg, Gribskov og Hillerød, at man i fællesskab lægger sig under WoCo's paraply, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne