High-end-fokusset i Tivoli er godt for både omsætning og indtjening. Det fortæller Tivolis finansdirektør, Andreas Morthorst, i forbindelse med selskabets regnskab for andet kvartal, som blev præsenteret fredag, skriver Ritzau.

”Vi har en high end-forretning, der fungerer rigtig godt. Vi oplever stor efterspørgsel på vores hotel og eventlokaler i Axelborg. Og så ser vi også, at gæsterne bruger flere penge, når de er i haven - især på vores forlystelser”, siger Andreas Morthorst til Ritzau Finans.

Tivoli kom ud af april, maj og juni med en nettoomsætning på 290,3 mio. kr., hvilket var en fremgang fra 285,5 mio. kr. i samme kvartal sidste år.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Over 1400 restauranter er gået konkurs i Storbritannien

Det er blevet sværere at drive restaurant i Storbritannien indenfor "casual dining"-segmentet, hvor kunder vender ryggen til kæder som Byron, Strada, Gourmet Burger Kitchen og Jamie Olivers restauranter, skriver Fødevarewatch.dk.

Mangemillionær køber sig ind i kendt kaffekæde

Den kendte kaffekæde Riccos har igen fået en mangemillionær i ejerkredsen. August Lund, tidligere højt placeret Goldman Sachs-finansmand i London og nuværende hovedaktionær i restaurantkæden Cofoco, har således investeret i Riccos og fået en ejerandel på 50 pct., skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne