Best Westerns hotelportefølje i København bliver 240 værelser rigere, når Hotel Dan i Kastrup tiltræder organisationens brand, Best Western Plus. Med det nye hotel forøger den internationale kæde sin kapacitet i hovedstaden markant og får en vigtig placering nær Københavns Lufthavn.

”Det er en eftertragtet lokation med den voksende lufthavn lige om hjørnet. Der er stort potentiale i hotellet, og vi glæder os meget over, at det bliver en del af Best Western”, fortæller Søren Nystrøm, Country Manager hos Best Western Hotels & Resorts i Danmark.

Valget af brandet Best Western Plus er ifølge Per Denker Sørensen, CEO hos operatøren Core Hospitality, sket på baggrund af:

”Best Westerns store, internationale distributionsplatform og deres globale loyalitetsprogram med 40 millioner medlemmer”. Han udtaler yderligere, ”den voksende konkurrence i markedet kræver tilpasning, og vi tror, at en kæde med over 4.000 hoteller og lokal tilstedeværelse vil hjælpe os med at sikre den rette positionering på markedet”.

Best Western Plus Copenhagen Airport, som hotellet kommer til at hedde, bliver det tredje Best Western hotel i København. Med Kastrup station om hjørnet ligger hotellet kun 900 meter fra Københavns Lufthavn og 15 minutter fra Indre By. Loyalitetsprogrammet, som gæster fremover vil kunne drage fordel af, hedder Best Western Rewards og benyttes i dag af mere end 40 millioner. Gæster kan få deres eksisterende niveau i andre loyalitetsprogrammer matchet, så de fortsat kan få alle de gode fordele på hotellet i Kastrup som tidligere.

Jysk hotel åbner lounge med kendis-kunstner

Hotel Randers har åbnet en ny lounge på hotellet, indrettet af ingen ringere end den internationalt kendte danske provo-kunstner Kristian Von Hornsleth, skriver AarhusUpdate.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne