Best Westerns hotelportefølje i København bliver 240 værelser rigere, når Hotel Dan i Kastrup tiltræder organisationens brand, Best Western Plus. Med det nye hotel forøger den internationale kæde sin kapacitet i hovedstaden markant og får en vigtig placering nær Københavns Lufthavn.

”Det er en eftertragtet lokation med den voksende lufthavn lige om hjørnet. Der er stort potentiale i hotellet, og vi glæder os meget over, at det bliver en del af Best Western”, fortæller Søren Nystrøm, Country Manager hos Best Western Hotels & Resorts i Danmark.

Valget af brandet Best Western Plus er ifølge Per Denker Sørensen, CEO hos operatøren Core Hospitality, sket på baggrund af:

”Best Westerns store, internationale distributionsplatform og deres globale loyalitetsprogram med 40 millioner medlemmer”. Han udtaler yderligere, ”den voksende konkurrence i markedet kræver tilpasning, og vi tror, at en kæde med over 4.000 hoteller og lokal tilstedeværelse vil hjælpe os med at sikre den rette positionering på markedet”.

Best Western Plus Copenhagen Airport, som hotellet kommer til at hedde, bliver det tredje Best Western hotel i København. Med Kastrup station om hjørnet ligger hotellet kun 900 meter fra Københavns Lufthavn og 15 minutter fra Indre By. Loyalitetsprogrammet, som gæster fremover vil kunne drage fordel af, hedder Best Western Rewards og benyttes i dag af mere end 40 millioner. Gæster kan få deres eksisterende niveau i andre loyalitetsprogrammer matchet, så de fortsat kan få alle de gode fordele på hotellet i Kastrup som tidligere.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne