Vitello tonnato, caprese, hjemmelavet bolognese og friskbagte pizzaer: Det og meget mere kan aarhusianere snart se frem til, når den nye italienske restaurant Mamma’s åbner.

Det er restaurantkæden Madklubben, der står bag byens nye italienske spisested.

“Et besøg hos Mamma’s er lidt som at blive inviteret hjem til ens italienske bedstemor en søndag, hvor hele familien samles til middag. Her er skøn stemning og de bedste livretter fra Italien lavet med masser af kærlighed og passion. Mad, som en italiensk mamma vil elske at forkæle sin egen familie med,” siger stifter og ejer af Madklubbens restauranter Anders Aagaard i en pressemeddelelse.

Hotel åbner nyt spisested

Mandag 25. november åbner er nyt spisested i Thyborøn. Det er Thyborøn Hotel, der har ansat en kok, og nu åbner restauranten for gæster, skriver Folkebladet Lemvig.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne