Er man vild med snaskede burgere, saftige steaks, søde milkshakes og luftige pandekager, så har restauranten Highway 51 løsningen. Restauranten er åbnet i Aarhus, skriver SmagAarhus.dk.

Restauranten er del af en kæde, som på nuværende tidspunkt har til huse i Vejle samt Randers, nærmere bestemt i Memphis Mansion, som er en kopi af Elvis Presleys hus, Graceland. I den nye Highway 51 i Aarhus er det da også fotos af Elvis, der pryder væggene.

“Vi har mange aarhusianere blandt vores kunder i både Randers og Vejle, og de har gentagne gange spurgt, om vi da ikke snart kunne åbne i Aarhus. Derfor har vi igennem længere tid været på udkig efter de rette lokaler, som vi så fandt på M. P. Bruuns Gade 42,” fortæller direktør for Highway 51 Henrik Knudsen i en pressemeddelelse.

Danske top-restauranter: Det er de bedste kunder

Onsdag kom smørrebrødsrestauranten Bar Rye hurtigt i vælten, da det kom frem, at børn under 12 år ikke er velkomne i biksen. Torsdag kan en række andre, danske restauranter så fortælle, at børn er mere end velkomne hos dem, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne