Er man vild med snaskede burgere, saftige steaks, søde milkshakes og luftige pandekager, så har restauranten Highway 51 løsningen. Restauranten er åbnet i Aarhus, skriver SmagAarhus.dk.

Restauranten er del af en kæde, som på nuværende tidspunkt har til huse i Vejle samt Randers, nærmere bestemt i Memphis Mansion, som er en kopi af Elvis Presleys hus, Graceland. I den nye Highway 51 i Aarhus er det da også fotos af Elvis, der pryder væggene.

“Vi har mange aarhusianere blandt vores kunder i både Randers og Vejle, og de har gentagne gange spurgt, om vi da ikke snart kunne åbne i Aarhus. Derfor har vi igennem længere tid været på udkig efter de rette lokaler, som vi så fandt på M. P. Bruuns Gade 42,” fortæller direktør for Highway 51 Henrik Knudsen i en pressemeddelelse.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Populært Trøjborg-pizzeria åbner nyt spisested i Aarhus

I august måned kunne Fratelli Pizzeria afsløre, at det populære Trøjborg-sted ville åbne et nyt spisested på i Aarhus. Og nu er åbningsdatoen endelig klar: Lørdag den 26. oktober klokken 15.00 slår Fratellis nye spisested dørene op.

Restaurant Flammen ansætter HR Manager

1. november tiltræder 38-årige Morten Max som HR Manager hos Restaurant Flammen, hvor han får ansvar for over 700 medarbejdere og ledere i kædens 16 restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne