Er man vild med snaskede burgere, saftige steaks, søde milkshakes og luftige pandekager, så har restauranten Highway 51 løsningen. Restauranten er åbnet i Aarhus, skriver SmagAarhus.dk.

Restauranten er del af en kæde, som på nuværende tidspunkt har til huse i Vejle samt Randers, nærmere bestemt i Memphis Mansion, som er en kopi af Elvis Presleys hus, Graceland. I den nye Highway 51 i Aarhus er det da også fotos af Elvis, der pryder væggene.

“Vi har mange aarhusianere blandt vores kunder i både Randers og Vejle, og de har gentagne gange spurgt, om vi da ikke snart kunne åbne i Aarhus. Derfor har vi igennem længere tid været på udkig efter de rette lokaler, som vi så fandt på M. P. Bruuns Gade 42,” fortæller direktør for Highway 51 Henrik Knudsen i en pressemeddelelse.

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

Finaleklar tjener: "Jeg vil være den, man ser op til"

Næppe var kokkene fra Fru Larsen i Laurbjerg hjemvendt med en tredjeplads i konkurrencen 'Årets ret med gris', før der kom endnu en konkurrence-nyhed fra restaurantens side. Tjener Mathias Breinholt er nemlig gået videre til finalen i konkurrencen om at blive Årets Tjener, skriver Favrskov Lokalavis.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne