Der er flere spændende nye hotelprojekter på tegnebrættet i Løkken, og nu er det et projekt i en tidligere købmandsgård, der er nået politikernes bord i Hjørring Kommune. Ombygningen af købmandsgården fra 1925 er allerede gået i gang, og nu søger bygherren, Mie Svane om at omdanne købmandsgården til et hotelprojekt med ni hotellejligheder, skriver Nordjyske.

Der var også oprindeligt ferielejligheder i bygningerne, og mange bygningsdetaljer er bevaret og skal fortsat bevares i det nye projekt. Der er imidlertid krav om, at der skal laves en ny lokalplan, fordi den nuværende lokalplan udelukkende tillader boliger.

Selve købmandsbutikken skal anvendes til en mindre butik/museum og til reception for hotellets gæster, mens to eksisterende mindre bygninger på grunden ombygges til, dels et anneks med selvstændig hotellejlighed, og dels et anneks med fælleslokaler og køkken til servering af morgenmad.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne