Der er flere spændende nye hotelprojekter på tegnebrættet i Løkken, og nu er det et projekt i en tidligere købmandsgård, der er nået politikernes bord i Hjørring Kommune. Ombygningen af købmandsgården fra 1925 er allerede gået i gang, og nu søger bygherren, Mie Svane om at omdanne købmandsgården til et hotelprojekt med ni hotellejligheder, skriver Nordjyske.

Der var også oprindeligt ferielejligheder i bygningerne, og mange bygningsdetaljer er bevaret og skal fortsat bevares i det nye projekt. Der er imidlertid krav om, at der skal laves en ny lokalplan, fordi den nuværende lokalplan udelukkende tillader boliger.

Selve købmandsbutikken skal anvendes til en mindre butik/museum og til reception for hotellets gæster, mens to eksisterende mindre bygninger på grunden ombygges til, dels et anneks med selvstændig hotellejlighed, og dels et anneks med fælleslokaler og køkken til servering af morgenmad.

Hotel kick-off

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. marts, når HORESTA afholder Hotel kick-off i trekantområdet!

Nærmere information om tid, sted og tilmelding vil komme snarest.

Hilton klar med nyt varemærke

Hilton har foreløbig 18 hotelvaremærker fordelt på 6.000 hoteller verden over. Hotellerne i 117 lande og territorier har samlet knap en million værelser. Og nu kommer der endnu et varemærke fra Hilton-koncernen, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne