Der er flere spændende nye hotelprojekter på tegnebrættet i Løkken, og nu er det et projekt i en tidligere købmandsgård, der er nået politikernes bord i Hjørring Kommune. Ombygningen af købmandsgården fra 1925 er allerede gået i gang, og nu søger bygherren, Mie Svane om at omdanne købmandsgården til et hotelprojekt med ni hotellejligheder, skriver Nordjyske.

Der var også oprindeligt ferielejligheder i bygningerne, og mange bygningsdetaljer er bevaret og skal fortsat bevares i det nye projekt. Der er imidlertid krav om, at der skal laves en ny lokalplan, fordi den nuværende lokalplan udelukkende tillader boliger.

Selve købmandsbutikken skal anvendes til en mindre butik/museum og til reception for hotellets gæster, mens to eksisterende mindre bygninger på grunden ombygges til, dels et anneks med selvstændig hotellejlighed, og dels et anneks med fælleslokaler og køkken til servering af morgenmad.

Direktiv: Hoteller skal sikre sig, at anmeldelser brugt i markedsføring er korrekte

En efterhånden velkendt problemstilling er brugen af falske brugeranmeldelser, hvor et hotel for eksempel roses til skyerne af, hvad der viser sig at være opdigtede brugere. Men fremover bliver de erhvervsdrivende forpligtet til at sikre, at de brugeranmeldelser, som de anvender i deres markedsføring, ikke er falske, skriver Erhvervsministeriet.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Stort dansk hotel har fundet ny direktør

Jan G. Larsen, den nuværende direktør for Storebælt Sinatur Hotel & Konference ved Nyborg, er fra årsskiftet ny i spidsen for Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne