Taco Bells meget omtalte pop-up-hotel med 70 værelser er åbnet. Hotellet ligger i Palm Springs i Californien, skriver Skift.com.

”Taco Bell er allerede en hospitality-virksomhed, som serverer mad til sultne gæster i flere end 7.000 restauranter”, siger Jennifer Arnoldt, senior director of retail engagement and experience hos Taco Bell.

Værelserne på hotellet blev udsolgt på to minutter, og historien fortæller, at hvis projektet er en succes, så vil det blive gentaget, skriver Skift.com. Tilbage i 2015 lavede Taco Bell en række såkaldte Cantina-butikker, hvor der blev serveret alkohol, efter forsøget var en succes i San Francisco og Chicago.

Skulle Taco Bell åbne et permanent hotel, ville de dog sandsynligvis indgå et samarbejde med en erfaren aktør i erhvervet, mener Jason Kaplan, der er direktør i rådgivningsvirksomheden JK Consulting.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne