Taco Bells meget omtalte pop-up-hotel med 70 værelser er åbnet. Hotellet ligger i Palm Springs i Californien, skriver Skift.com.

”Taco Bell er allerede en hospitality-virksomhed, som serverer mad til sultne gæster i flere end 7.000 restauranter”, siger Jennifer Arnoldt, senior director of retail engagement and experience hos Taco Bell.

Værelserne på hotellet blev udsolgt på to minutter, og historien fortæller, at hvis projektet er en succes, så vil det blive gentaget, skriver Skift.com. Tilbage i 2015 lavede Taco Bell en række såkaldte Cantina-butikker, hvor der blev serveret alkohol, efter forsøget var en succes i San Francisco og Chicago.

Skulle Taco Bell åbne et permanent hotel, ville de dog sandsynligvis indgå et samarbejde med en erfaren aktør i erhvervet, mener Jason Kaplan, der er direktør i rådgivningsvirksomheden JK Consulting.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Hotel kick-off

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. marts, når HORESTA afholder Hotel kick-off i trekantområdet!

Nærmere information om tid, sted og tilmelding vil komme snarest.

Hilton klar med nyt varemærke

Hilton har foreløbig 18 hotelvaremærker fordelt på 6.000 hoteller verden over. Hotellerne i 117 lande og territorier har samlet knap en million værelser. Og nu kommer der endnu et varemærke fra Hilton-koncernen, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne