Per Dupont er restauratør på Restaurant Knapp, der ligger i smukke omgivelser på landet godt fem kilometer fra Aabenraa, og han kan godt nikke genkendende til en undersøgelse, som HORESTA har lavet om taxasituationen i landdistrikterne, skriver Jydske Vestkysten.

Undersøgelsen viser, at 77 procent af restauranter og hoteller uden for de store byer oplever problemer med at få en taxa, og 43 procent af dem vurderer, at problemet er blevet større end sidste år.

Det kan Restaurant Bind i Sønderhav også tale med om.

”Der er perioder, hvor det går rigtig godt, men der er også dage, hvor det er umuligt at få en taxa. Det er typisk fredag og lørdag aften”, siger restauratør Pia Bind.

Flere end 1.000 folkeskoleelever blev klogere på erhvervet

Mens gastronom-, tjener- og receptionistelever dystede i konkurrencekøkkenerne ved DM i Skills, havde HORESTA og 3Fs brandingkampagne, Hospitality Career, stillet op med både selfie-stand, spørgehjørne og brancheambassadører. Ambassadørerne stod klar til at dele deres passion for og viden om branchen med de mange folkeskoleelever, der slog vejen forbi Bella Center den 16.-18. januar.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne