Clarion Hotel Copenhagen Airport har åbnet dørene for dets nyrenoverede restaurant. Manden bag konceptet er kokken Marcus Samuelsson, som blandt andet er kendt for præsident Obamas første statsmiddag, skriver TravelNews.dk.

”Vi har været igennem en større renovering, og det er dejligt, at vi nu har en ny, indbydende restaurant til vores gæster. Der er både små, hyggelige kroge til at tage sig en cocktail i og store borde til selskaber, der kan få maden serveret ‘family style’, fortæller Jesper Olesen, hoteldirektør på Clarion Hotel Copenhagen Airport.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne