Hotel Christiansminde har igen øget antallet af overnatninger i forhold til tidligere år, og sommeren 2019 bliver dermed den største sommer nogensinde i hotellets historie. Samlet er hotellets belægning 15 procent større end juli måned sidste år - der også var en god sommer for hotellet, der ligger smukt direkte ned til Svendborg Sund.

Det er danskere, der fylder mest på Hotel Christiansminde. Og børnefamilier udgør stadig en meget stor andel af gæsterne. Badestrand, aktivitetsmuligheder og store værelser gør det attraktivt for flere generationer i familien. Af andre nationaliteter er det primært gæster fra Norge, Tyskland og Holland, og de vokser i antal.

”Som tidligere år vælger flere gæster at blive lidt længere, når de finder ud af, hvor meget Sydfyn byder på. De populære øhop i det sydfynske øhav som er en kæmpe succes og de mange festivaler, sport-events, træf og koncerter i området er uden tvivl medvirkende årsag til den høje belægning på Hotel Christiansminde. Det lange samarbejde med at udvikle og øge kendskabet omkring vandre, cykle, kajakturisme i det sydfynske har også haft afgørende betydning for væksten. Det vidner parkeringspladsen om,” fortæller Holger Brodersen, adm. direktør for Hotel Christiansminde.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne