Hotel Christiansminde har igen øget antallet af overnatninger i forhold til tidligere år, og sommeren 2019 bliver dermed den største sommer nogensinde i hotellets historie. Samlet er hotellets belægning 15 procent større end juli måned sidste år - der også var en god sommer for hotellet, der ligger smukt direkte ned til Svendborg Sund.

Det er danskere, der fylder mest på Hotel Christiansminde. Og børnefamilier udgør stadig en meget stor andel af gæsterne. Badestrand, aktivitetsmuligheder og store værelser gør det attraktivt for flere generationer i familien. Af andre nationaliteter er det primært gæster fra Norge, Tyskland og Holland, og de vokser i antal.

”Som tidligere år vælger flere gæster at blive lidt længere, når de finder ud af, hvor meget Sydfyn byder på. De populære øhop i det sydfynske øhav som er en kæmpe succes og de mange festivaler, sport-events, træf og koncerter i området er uden tvivl medvirkende årsag til den høje belægning på Hotel Christiansminde. Det lange samarbejde med at udvikle og øge kendskabet omkring vandre, cykle, kajakturisme i det sydfynske har også haft afgørende betydning for væksten. Det vidner parkeringspladsen om,” fortæller Holger Brodersen, adm. direktør for Hotel Christiansminde.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne