Hotel Christiansminde har igen øget antallet af overnatninger i forhold til tidligere år, og sommeren 2019 bliver dermed den største sommer nogensinde i hotellets historie. Samlet er hotellets belægning 15 procent større end juli måned sidste år - der også var en god sommer for hotellet, der ligger smukt direkte ned til Svendborg Sund.

Det er danskere, der fylder mest på Hotel Christiansminde. Og børnefamilier udgør stadig en meget stor andel af gæsterne. Badestrand, aktivitetsmuligheder og store værelser gør det attraktivt for flere generationer i familien. Af andre nationaliteter er det primært gæster fra Norge, Tyskland og Holland, og de vokser i antal.

”Som tidligere år vælger flere gæster at blive lidt længere, når de finder ud af, hvor meget Sydfyn byder på. De populære øhop i det sydfynske øhav som er en kæmpe succes og de mange festivaler, sport-events, træf og koncerter i området er uden tvivl medvirkende årsag til den høje belægning på Hotel Christiansminde. Det lange samarbejde med at udvikle og øge kendskabet omkring vandre, cykle, kajakturisme i det sydfynske har også haft afgørende betydning for væksten. Det vidner parkeringspladsen om,” fortæller Holger Brodersen, adm. direktør for Hotel Christiansminde.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Dansk hotelkæde vinker farvel til plastik

Bæredygtige bygningsprocesser-, materialer- og leverandører, grønne tage og bionedbrydelige produkter er blandt de grønne tiltag den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har indført de seneste år til stor begejstring for såvel gæster som samarbejdspartnere. Nu er hotelkæden atter på banen med en miljøvenlig forbedring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne