De udenlandske gæster er ifølge flere danske turismeforskere så mange i Indre København, at der er tale overturisme. En overturisme, som Københavns Kommune ikke gør nok ved, lød kritikken mandag i Jyllands-Posten.

Københavns kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde (AL), understregede, at man ikke bør se turismen som et problem, og at hun ikke kommer til at arbejde for mere regulering. Men andre partier i Borgerrepræsentationen anerkender, at der kan være et problem under opsejling.

”Som fremtidsudsigterne ser ud, er der et klart behov for, at vi regulerer det sådan, at turismen og det almindelige liv i byen kan foregå fornuftigt. Grundlæggende synes jeg, at København skal være en åben by, men jeg anerkender også de problemstillinger, der er i f.eks. indre by,” siger SF's gruppeformand i Borgerrepræsentationen, Klaus Mygind.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne