De udenlandske gæster er ifølge flere danske turismeforskere så mange i Indre København, at der er tale overturisme. En overturisme, som Københavns Kommune ikke gør nok ved, lød kritikken mandag i Jyllands-Posten.

Københavns kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde (AL), understregede, at man ikke bør se turismen som et problem, og at hun ikke kommer til at arbejde for mere regulering. Men andre partier i Borgerrepræsentationen anerkender, at der kan være et problem under opsejling.

”Som fremtidsudsigterne ser ud, er der et klart behov for, at vi regulerer det sådan, at turismen og det almindelige liv i byen kan foregå fornuftigt. Grundlæggende synes jeg, at København skal være en åben by, men jeg anerkender også de problemstillinger, der er i f.eks. indre by,” siger SF's gruppeformand i Borgerrepræsentationen, Klaus Mygind.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne