Mange steder i vores landsdel er det svært at få en taxa, når der er brug for en, skriver Andreas Steenberg, transportordfører, medlem af Folketinget for Radikale Venstre, i et læserbrev i Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

”Det hæmmer både udviklingsmulighederne i turismen, på kroer, hoteller og andre steder, men det er også træls, at man ikke få en vogn hjem fra byfest, bytur, bryllup og andet. Den nye taxalov virker ikke efter min mening. Landdistrikternes udfordringer skal tages op, når den nye lov fra 2017 skal evalueres,” lyder det fra folketingspolitikeren.

Læserbrevet kommer i forlængelse af en analyse, som HORESTA har lavet, som viser, at mange steder på landet ikke kan få en taxa.

Andreas Steenberg mener, at blandt andet skyldes, at det er meget dyrt at starte og drive virksomhed: Man skal stille 500.000 kroner for at starte op. Dernæst 40.000 per bil og hertil omkostninger til taxameter, selve bilen med videre.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Madklubben manifesterer sig i Esbjerg

Siden åbningen har Madklubben Esbjerg på de fleste hverdagsaftener bespist omkring 170 gæster, og flere i weekenderne, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne