Italieneren Marco Fuso er verdens bedste pizzabager, og inden længe kan aarhusianerne sætte tænderne i en sprød dej, som er inspireret af mesterbageren.

Den seneste uge har han været i Aarhus for at give de bedste tricks videre til pizzabagerne på pizzeriaet ILD, så de sammen kan finde frem til den bedst mulige dej.

For der er rigtig mange knapper, der kan drejes på. Det fortæller Younes Deaibes, der er driftsleder på det aarhusianske pizzeria.

”Det hele handler om sekunder. Hvornår vand og olie skal i, afhænger af rummets temperatur, så det er ned i den mindste detalje, vi arbejder”, siger han.

Læs mere om historien her.

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne