Der er uenighed mellem turismeforskere og turismebranchen om København lider af overturisme. Sidste år havde byen over ni millioner overnatninger på hotellerne – og ifølge tal fra Wonderful Copenhagen forventes tallet næsten fordoblet i 2030, skriver Standby.dk.

Annette Hyldebrandt, chef for turisme- og oplevelsesøkonomi i HORESTA, siger til STANDBY.dk:

”Der er ingen tvivl om, at der visse steder på året få steder i Danmark er mange turister. I København arbejder Wonderful Copenhagen med at få turisterne ud til andre dele af København. Generelt er der plads til masser af flere turister i Danmark. I København bygges flere nye hoteller også udenfor den indre by, placeringen af de hoteller er med til at vise, at København er mere end kun Den lille Havfrue og Nyhavn.”

Hun tilføjer, at det ikke er en hjælp for turismeerhvervet, at der er så stor usikkerhed mellem de eksperter, der udtaler sig om overturisme. Det er et problem, at man ikke kigger på dette med de samme briller. Debatten er følelsesbaseret, vi synes den mangler fakta.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne