Danmark har længe kendt til Grøn Koncert. Og nu også Grønnere Koncert, skriver Politiken. Torsdag 5. september afholder Veganerpartiet en 1-dages-festival på Vesterbro med musik, foredrag og workshops, der skal sætte fokus på dyrevelfærd, klimakrise og CO2-udledning.

Formanden for Veganerpartiet, Michael Monberg, mener, at der har manglet et forum, der samler alle de forskellige aktører i det, han kalder ’den grønne bevægelse’. Det er det, de forsøger at skabe med Grønnere Koncert.

”Der findes en helt masse forskellige organisationer, som allesammen gerne vil trække samfundet i en grønnere retning. Men vi har savnet noget mere networking på tværs af grupperne, så vi kan se, hvad vi hver især laver og måske også kan inspirere hinanden”, siger Michael Monberg.

Har du fået læst?

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

64 nye værelser på københavnerhotel

Efter udvidelsen har Hotel Kong Arthur med 64 nye værelser, når hotellet op på 214 værelser fordelt på 5 bygninger. De nye fløj er inspireret af en herskabslejlighed med høje paneler, danske designikoner, sildebensparket på gulvene, masser af god kunst på væggene og udsigt over byen gennem store dannebrogsvinduer, skriver Kursuslex.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne