Danmark har længe kendt til Grøn Koncert. Og nu også Grønnere Koncert, skriver Politiken. Torsdag 5. september afholder Veganerpartiet en 1-dages-festival på Vesterbro med musik, foredrag og workshops, der skal sætte fokus på dyrevelfærd, klimakrise og CO2-udledning.

Formanden for Veganerpartiet, Michael Monberg, mener, at der har manglet et forum, der samler alle de forskellige aktører i det, han kalder ’den grønne bevægelse’. Det er det, de forsøger at skabe med Grønnere Koncert.

”Der findes en helt masse forskellige organisationer, som allesammen gerne vil trække samfundet i en grønnere retning. Men vi har savnet noget mere networking på tværs af grupperne, så vi kan se, hvad vi hver især laver og måske også kan inspirere hinanden”, siger Michael Monberg.

Har du fået læst?

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne