Det kommende Zoku-hotel på Amagerfælledvej 120 åbner efter planen i november næste år med 35 medarbejdere og 160 værelser/hotellejligheder, som her hedder Zoku Lofts, skriver Standby.dk.

Selve navne Zoku kommer fra japansk og betyder familie, stamme eller klan. Det første Zoku-hotel åbnede i Amsterdam i 2016. Men næste år kommer kæden for første gang uden for Holland. Dels med sit kommende hotel i Wien, der åbner næste sommer, dels hotellet i København, der forventes klar inden udgangen af 2020.

”Vi har blandt andet valgt København fordi det er en meget god by at bo og være i, der er mange innovative og fremadtænkende mennesker, her er fokus på design, livsstil og tolerance,” lyder det fra folkene bag den hollandske kæde.

Direktiv: Hoteller skal sikre sig, at anmeldelser brugt i markedsføring er korrekte

En efterhånden velkendt problemstilling er brugen af falske brugeranmeldelser, hvor et hotel for eksempel roses til skyerne af, hvad der viser sig at være opdigtede brugere. Men fremover bliver de erhvervsdrivende forpligtet til at sikre, at de brugeranmeldelser, som de anvender i deres markedsføring, ikke er falske, skriver Erhvervsministeriet.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne