Det kommende Zoku-hotel på Amagerfælledvej 120 åbner efter planen i november næste år med 35 medarbejdere og 160 værelser/hotellejligheder, som her hedder Zoku Lofts, skriver Standby.dk.

Selve navne Zoku kommer fra japansk og betyder familie, stamme eller klan. Det første Zoku-hotel åbnede i Amsterdam i 2016. Men næste år kommer kæden for første gang uden for Holland. Dels med sit kommende hotel i Wien, der åbner næste sommer, dels hotellet i København, der forventes klar inden udgangen af 2020.

”Vi har blandt andet valgt København fordi det er en meget god by at bo og være i, der er mange innovative og fremadtænkende mennesker, her er fokus på design, livsstil og tolerance,” lyder det fra folkene bag den hollandske kæde.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne