Det kommende Zoku-hotel på Amagerfælledvej 120 åbner efter planen i november næste år med 35 medarbejdere og 160 værelser/hotellejligheder, som her hedder Zoku Lofts, skriver Standby.dk.

Selve navne Zoku kommer fra japansk og betyder familie, stamme eller klan. Det første Zoku-hotel åbnede i Amsterdam i 2016. Men næste år kommer kæden for første gang uden for Holland. Dels med sit kommende hotel i Wien, der åbner næste sommer, dels hotellet i København, der forventes klar inden udgangen af 2020.

”Vi har blandt andet valgt København fordi det er en meget god by at bo og være i, der er mange innovative og fremadtænkende mennesker, her er fokus på design, livsstil og tolerance,” lyder det fra folkene bag den hollandske kæde.

Hotel kick-off

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. marts, når HORESTA afholder Hotel kick-off i trekantområdet!

Nærmere information om tid, sted og tilmelding vil komme snarest.

Hilton klar med nyt varemærke

Hilton har foreløbig 18 hotelvaremærker fordelt på 6.000 hoteller verden over. Hotellerne i 117 lande og territorier har samlet knap en million værelser. Og nu kommer der endnu et varemærke fra Hilton-koncernen, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne