Ejerne har skudt nye penge i Hotel Amerika ved Hobro, skriver Nordjyske.

”2017 var et regulært katastrofeår for os. Derfor gik vi i 2018 i gang med at lave hele vores forretning om, og det lykkedes os at knække kurven sidste år, selv om vi endte med et underskud. Hvis prognoserne for 2019 holder, forventer vi et resultat omkring nul”, siger Hotel Amerikas direktør Peter Lyngby Hansen.

Han forklarer, at omlægningen af forretningen handler om at satse på kvalitet i stedet for mængdeprodukter. Man forsøger at brande sig på gastronomiske oplevelser og naturskøn beliggenhed. Her spiller hotellets restaurant, Uafhængig, en central rolle, og den har da også høstet stor anerkendelse, blandt andet hos NORDJYSKEs madanmeldere og som finalist i konkurrencen om at blive Nordjyllands bedste gourmetrestaurant. I juni vandt Uafhængig også en pris i Paris for "Bedste Gourmet Morgenmad".

Hotel kick-off

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. marts, når HORESTA afholder Hotel kick-off i trekantområdet!

Nærmere information om tid, sted og tilmelding vil komme snarest.

Hilton klar med nyt varemærke

Hilton har foreløbig 18 hotelvaremærker fordelt på 6.000 hoteller verden over. Hotellerne i 117 lande og territorier har samlet knap en million værelser. Og nu kommer der endnu et varemærke fra Hilton-koncernen, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne