Ejerne har skudt nye penge i Hotel Amerika ved Hobro, skriver Nordjyske.

”2017 var et regulært katastrofeår for os. Derfor gik vi i 2018 i gang med at lave hele vores forretning om, og det lykkedes os at knække kurven sidste år, selv om vi endte med et underskud. Hvis prognoserne for 2019 holder, forventer vi et resultat omkring nul”, siger Hotel Amerikas direktør Peter Lyngby Hansen.

Han forklarer, at omlægningen af forretningen handler om at satse på kvalitet i stedet for mængdeprodukter. Man forsøger at brande sig på gastronomiske oplevelser og naturskøn beliggenhed. Her spiller hotellets restaurant, Uafhængig, en central rolle, og den har da også høstet stor anerkendelse, blandt andet hos NORDJYSKEs madanmeldere og som finalist i konkurrencen om at blive Nordjyllands bedste gourmetrestaurant. I juni vandt Uafhængig også en pris i Paris for "Bedste Gourmet Morgenmad".

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne