Fra i næste uge begynder kæden Burger King at sælge sin plantebaserede ’Impossible Whopper’ i 7.000 butikker i USA. Det skriver AP. Kødet skal smage og ligne Burger Kings klassiske burger, men er baseret på soja- og kartoffelprotein, kokos- og solsikkeolie, samt molekylet hæm, som indgår i røde blodceller, skriver Politiken.

Plantebaseret kød er de seneste halvandet år også vundet frem i Danmark. Politiken har tidligere anmeldt plantebaserede pølser og beskrevet det veganske hakkekøds vej ud i kølediskene.

Senest har kæderne TGI Fridays og Jensens Bøfhus, samt restauranten Soul CPH i København, introduceret kopikødsburgere på menuen. Der er tale om den såkaldte ’Beyond Meat’-bøf, som er lavet på ærte- og risprotein, rapsolie, kokosolie og mungbønner.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne