Kurhotel Skodsborg i Nordsjælland lancerer som de første i Danmark holdtræning på en specialdesignet fitnessbane – Skodsborg Fitness Track – i deres smukke ”baghave”, Jægersborg Hegn, der grænser lige op til Dyrehaven. Fitnessbanen tager de bedste elementer fra militære forhindringsbaner og styrker kurhotellets position som udbyder af varierede træningstilbud.

”Vi er glade og stolte over vores nye Skodsborg Fitness Track, der på bedste måde bringer vores grundlægger Carl Ottosens visioner om motion og frisk luft ind i det 21. århundrede,” fortæller Susanne Åberg, administrerende direktør for Kurhotel Skodsborg A/S.

Hun uddyber: ”Træningsbanen rammer lige ind i tidens tendenser, hvor mange prioriterer tid til sig selv – hvad enten det er et par timers træning i hverdagen, en hel dag med selv-forkælelse, eller et kort weekendophold med en man holder af.”

Alle banens forhindringer har shortlink-instruktioner med en lille video, der viser individuelle brugere, hvordan forhindringerne benyttes sikkert. Det er gæster på Kurhotel Skodsborg samt medlemmer og dagsgæster i Skodsborg Spa & Fitness, der kan deltage i holdtræningen.

Skodsborg Fitness Track åbner torsdag den 15. august 2019. Banen er bygget i samarbejde med Naturstyrelsen og Rudersdal Kommune. Den er 800 meter lang og byder på 25 specialdesignede forhindringer.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Hotelkæde beholder særpris i Danmark

Tirsdag aften modtog Scandic prisen som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion (inddragelse i et fællesskab eller en sammenhæng, red.), skriver Standby.dk

Hoteller er en rigtig god forretning i Billund

At antallet af overnatninger i Billund kommune over en ti-årig periode er steget med svimlende 189 pct., er et tydeligt tegn på, at det er en god forretning at drive hotel i Billund. Det mener direktør i Billund ErhvervsFremme, Hans Peter Folmann, ifølge BillundOnline.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne