Kurhotel Skodsborg i Nordsjælland lancerer som de første i Danmark holdtræning på en specialdesignet fitnessbane – Skodsborg Fitness Track – i deres smukke ”baghave”, Jægersborg Hegn, der grænser lige op til Dyrehaven. Fitnessbanen tager de bedste elementer fra militære forhindringsbaner og styrker kurhotellets position som udbyder af varierede træningstilbud.

”Vi er glade og stolte over vores nye Skodsborg Fitness Track, der på bedste måde bringer vores grundlægger Carl Ottosens visioner om motion og frisk luft ind i det 21. århundrede,” fortæller Susanne Åberg, administrerende direktør for Kurhotel Skodsborg A/S.

Hun uddyber: ”Træningsbanen rammer lige ind i tidens tendenser, hvor mange prioriterer tid til sig selv – hvad enten det er et par timers træning i hverdagen, en hel dag med selv-forkælelse, eller et kort weekendophold med en man holder af.”

Alle banens forhindringer har shortlink-instruktioner med en lille video, der viser individuelle brugere, hvordan forhindringerne benyttes sikkert. Det er gæster på Kurhotel Skodsborg samt medlemmer og dagsgæster i Skodsborg Spa & Fitness, der kan deltage i holdtræningen.

Skodsborg Fitness Track åbner torsdag den 15. august 2019. Banen er bygget i samarbejde med Naturstyrelsen og Rudersdal Kommune. Den er 800 meter lang og byder på 25 specialdesignede forhindringer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne