Når det handler om anløbshavne for krydstogtskibe i Østersøområdet, er København en af de helt store spillere sammen med Stockholm, Helsinki, Skt. Petersborg og Tallinn. Men krydstogtskibene og deres passagerer er en stor indtjeningskilde ikke alene for de fem; danske havne tjente sidste år 1,6 milliarder kroner på krydstogtgæster, skriver Politiken.

Havnene i Aalborg, Aarhus, Bornholm, Fredericia, Helsingør, Hundested, Kalundborg og Skagen modtog sammen med København 1,1 million krydstogtgæster i 2018, hvilket er ny rekord.

København alene modtog 868.000 krydstogtgæster ifølge CruiseCopenhagen, som er et landsdækkende netværk med over 60 organisationer og firmaer i krydstogtindustrien.

Antallet af krydstogtgæster i hovedstaden forventes i år at stige til omkring 980.000 fordelt på 350 skibe.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Over 1400 restauranter er gået konkurs i Storbritannien

Det er blevet sværere at drive restaurant i Storbritannien indenfor "casual dining"-segmentet, hvor kunder vender ryggen til kæder som Byron, Strada, Gourmet Burger Kitchen og Jamie Olivers restauranter, skriver Fødevarewatch.dk.

Mangemillionær køber sig ind i kendt kaffekæde

Den kendte kaffekæde Riccos har igen fået en mangemillionær i ejerkredsen. August Lund, tidligere højt placeret Goldman Sachs-finansmand i London og nuværende hovedaktionær i restaurantkæden Cofoco, har således investeret i Riccos og fået en ejerandel på 50 pct., skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne