54-årige Allan L. Agerholm fik sin første tilknytning til hotelbranchen i barndomsbyen Silkeborg, hvor han efter skoletiden havde job på Hotel Impala. Siden er det gået slag i slag. Han har taget den tunge MBA-uddannelse – og i 2004 blev han direktør for det daværende 5-stjernede Hilton Copenhagen Airport, siden direktør for det miljørigtige Crowne Plaza i Ørestad, og i december 2013 blev han øverste chef for Bella Center, der siden blev til den nuværende BC (Bella Center) Hospitality Group.

Standby.dk har sat ham stævne i formatet, hvor prominente profiler fra erhvervet stilles syv spørgsmål. Her lyder det blandt andet:

”Jeg mener, at vi alle skal og bør bidrage, og jo større en forretning, vi vokser, jo større ansvar har vi for at bidrage. Jeg er yderst priviligeret ved at lige nu at være udpeget til nogle vigtige tillidsposter i HORESTA, VisitDenmark og Det Nationale Turisme Forum og jeg ser det som min, frivillige, pligt at bidrage så godt jeg kan med de evner, jeg nu en gang har.”

I artiklen fortæller Allan L. Agerholm også om kapacitetsudvidelse, visioner, konferencemarkedet og meget mere.

Læs mere her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Mangemillionær køber sig ind i kendt kaffekæde

Den kendte kaffekæde Riccos har igen fået en mangemillionær i ejerkredsen. August Lund, tidligere højt placeret Goldman Sachs-finansmand i London og nuværende hovedaktionær i restaurantkæden Cofoco, har således investeret i Riccos og fået en ejerandel på 50 pct., skriver Finans.dk.

Hotelchef på hjemmebane

Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne