54-årige Allan L. Agerholm fik sin første tilknytning til hotelbranchen i barndomsbyen Silkeborg, hvor han efter skoletiden havde job på Hotel Impala. Siden er det gået slag i slag. Han har taget den tunge MBA-uddannelse – og i 2004 blev han direktør for det daværende 5-stjernede Hilton Copenhagen Airport, siden direktør for det miljørigtige Crowne Plaza i Ørestad, og i december 2013 blev han øverste chef for Bella Center, der siden blev til den nuværende BC (Bella Center) Hospitality Group.

Standby.dk har sat ham stævne i formatet, hvor prominente profiler fra erhvervet stilles syv spørgsmål. Her lyder det blandt andet:

”Jeg mener, at vi alle skal og bør bidrage, og jo større en forretning, vi vokser, jo større ansvar har vi for at bidrage. Jeg er yderst priviligeret ved at lige nu at være udpeget til nogle vigtige tillidsposter i HORESTA, VisitDenmark og Det Nationale Turisme Forum og jeg ser det som min, frivillige, pligt at bidrage så godt jeg kan med de evner, jeg nu en gang har.”

I artiklen fortæller Allan L. Agerholm også om kapacitetsudvidelse, visioner, konferencemarkedet og meget mere.

Læs mere her.

Turisme er (blevet) en styrkeposition

Dorte Krak er administrerende direktør i Arp-Hansen Hotel Group, men hun er også en del af den Erhvervsfremmebestyrelse, som skal lave en strategi, der både styrker og udvikler dansk erhvervsliv. Målet er skabe en efterspørgselsdrevet og lokalt forankret erhvervsfremme- og turismeindsats for virksomheder på tværs af hele Danmark. Og særligt turisme- og oplevelseserhvervet har Dorte Krak kunne give de øvrige medlemmer af bestyrelsen en indsigt i.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Verdens turistvækst faldt i 2019

4 procents vækst i verdensturismen er den laveste vækst siden 2016. Det skyldes en nedkølet verdensøkonomi, geopolitiske spændinger og usikkerhed om Storbritanniens udtræden af EU, står der i den rapport fra UNWTO, der blev offentliggjort mandag. UNWTO fremhæver også konkursen hos rejsegiganten Thomas Cook, skriver Travelnews.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne