Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

”Vi forventer, at hotellet er klar allerede til august næste år – en måned før den hidtil planlagte åbning i september”, siger projektdirektør Ulrich Jessen til Standby.dk.

Hele byggeriet af Comfort-hotellet, der opføres i samarbejde med Københavns Lufthavn, forventes at holde sig under de budgetterede 1,2 milliarder kroner.

Nordic Choice er i denne tid i gang med to milliardprojekter i København; udover Comfort-hotellet ved lufthavnen, også Københavns nye luksushotel, Villa Copenhagen i den gamle Centralpostbygning ved Hovedbanegården og Tivoli, et projekt til 1,5 milliarder kroner og dermed Danmarks hidtil dyreste hotelbyggeri.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne