Det finske selskab Huone International åbner tirsdag i næste uge sit første møde- og eventcenter i Danmark. Det ligger tæt på Københavns Lufthavn og Metrostationen Kastrup, skriver Standby.dk.

De 3.800 kvadratmeter hos Huone – der er det finske ord for ”(møde)lokale” – er indrettet i bygninger som SAS tidligere brugte. Lokalerne er nu omdannet til topmoderne full-service mødefaciliteter med 20 tema-indrettede lokaler, restaurant, bar og fællesarealer, oplyses det.

Huone, som nu for første gang rykker ind i Danmark, har i forvejen mødecentre i hjemlandet Finland samt Singapore. Mødecentrets 20 lokaler ved Københavns Lufthavn varierer i størrelse og kan tilpasses alle typer møder og konferencer – det største lokale har plads til 180 mødedeltagere. Derudover er der plads til store events, såsom produktlanceringer, udstillinger og messer for op til 700 personer, oplyser Huone.

Har du fået læst?

Forening var truet af lukning: Nu er antallet af partnere tredoblet

I 2014 kører Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid Danmark tyndt og besøger konferencecentre. Hun er hyret ind som adm. direktør i foreningen Danske Konferencecentre (DKBS). En nøgleopgave skal løses - kunderne skal tilbage, for årene efter finanskrisen var hårde for det danske konferencemarked og ikke mindst for den forening, hun var kommet i spidsen for, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne