Det finske selskab Huone International åbner tirsdag i næste uge sit første møde- og eventcenter i Danmark. Det ligger tæt på Københavns Lufthavn og Metrostationen Kastrup, skriver Standby.dk.

De 3.800 kvadratmeter hos Huone – der er det finske ord for ”(møde)lokale” – er indrettet i bygninger som SAS tidligere brugte. Lokalerne er nu omdannet til topmoderne full-service mødefaciliteter med 20 tema-indrettede lokaler, restaurant, bar og fællesarealer, oplyses det.

Huone, som nu for første gang rykker ind i Danmark, har i forvejen mødecentre i hjemlandet Finland samt Singapore. Mødecentrets 20 lokaler ved Københavns Lufthavn varierer i størrelse og kan tilpasses alle typer møder og konferencer – det største lokale har plads til 180 mødedeltagere. Derudover er der plads til store events, såsom produktlanceringer, udstillinger og messer for op til 700 personer, oplyser Huone.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Hotelchef på hjemmebane

Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne