Det finske selskab Huone International åbner tirsdag i næste uge sit første møde- og eventcenter i Danmark. Det ligger tæt på Københavns Lufthavn og Metrostationen Kastrup, skriver Standby.dk.

De 3.800 kvadratmeter hos Huone – der er det finske ord for ”(møde)lokale” – er indrettet i bygninger som SAS tidligere brugte. Lokalerne er nu omdannet til topmoderne full-service mødefaciliteter med 20 tema-indrettede lokaler, restaurant, bar og fællesarealer, oplyses det.

Huone, som nu for første gang rykker ind i Danmark, har i forvejen mødecentre i hjemlandet Finland samt Singapore. Mødecentrets 20 lokaler ved Københavns Lufthavn varierer i størrelse og kan tilpasses alle typer møder og konferencer – det største lokale har plads til 180 mødedeltagere. Derudover er der plads til store events, såsom produktlanceringer, udstillinger og messer for op til 700 personer, oplyser Huone.

Har du fået læst?

Kendiskok udvider med kebabshop

Umut Sakarya går lidt andre veje end de klassiske flæskestegs-koncepter og udvider nu “imperiet” med en kebabshop. Den kommer til at hedde Guldkebab by Guldkroen, og åbner som en pop up 14. februar og frem til sommerferien på Nørrebro, skriver MigOgKbh.dk.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne