Flere danske turismeforskere og lokale beboere kritiserer Københavns Kommune og turistorganisationen Wonderful Copenhagen for ikke i tilstrækkelig grad at erkende problemet med det stigende antal turister i hovedstaden. De mener, at der bør gøres mere ved problemet, skriver Jyllands-Posten.

”Vi har haft overturisme i København i mange år, og det er et stigende problem, men det bliver ikke italesat,” siger Jane Widtfeldt Meged, turismeforsker ved Roskilde Universitet.

Claus Bødker, director of cruise i Wonderful Copenhagen svarer, at byen arbejder målrettet på at skabe en større spredning af de besøgende, både geografisk og sæsonmæssigt, og han afviser kritikken.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Ny hotelmand savner personlighed i branchen

Coco Hotel i København V har 90 værelser med en gennemsnitsstørrelse på 15 kvadratmeter. Priserne begynder ved 1200 kr. for et dobbeltværelse. Som noget særligt har hotellet to familiesuiter med to rum en suite med PlayStation og børnesenge i det ene, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne