På et møde tidligere på ugen kom Erik Buhl, borgmester i Varde Kommune og Hans Østergaard, borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune et vigtigt skridt videre i forarbejdet til dannelsen af Danmarks største turismedestination, skriver Turisme.nu.

“Vi er godt i gang med at skabe Danmarks stærkeste turismedestination. Det er et stort samarbejde, som kommer til at kunne mærkes i begge kommuner fra øst til vest. Og så er det klart, at der er nogle ting, vi skal dele i porten, så begge kommuner kan se sig selv i samarbejdet. Placeringen af hovedkontoret i Hvide Sande er valgt på grund af nærheden til turisterhvervet og falder godt i tråd med vores fælles profil med mange kilometer sandstrand, klitlandskab og historie. Jeg er sikker på, at vi alle sammen vinder på det nye samarbejde, der vil gøre os i stand til at konkurrere med blandt andet København,” siger Vardes borgmester Erik Buhl.

Nu igangsættes arbejdet med at ansætte en ny turistdirektør.  Der er ansøgningsfrist til direktørstillingen den 10. september, hvorefter Forberedelsesudvalget på et møde den 21. oktober ventes at sætte navn på den nye leder af turismedestinationen.

Læs hele historien på Turisme.nu.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne