På et møde tidligere på ugen kom Erik Buhl, borgmester i Varde Kommune og Hans Østergaard, borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune et vigtigt skridt videre i forarbejdet til dannelsen af Danmarks største turismedestination, skriver Turisme.nu.

“Vi er godt i gang med at skabe Danmarks stærkeste turismedestination. Det er et stort samarbejde, som kommer til at kunne mærkes i begge kommuner fra øst til vest. Og så er det klart, at der er nogle ting, vi skal dele i porten, så begge kommuner kan se sig selv i samarbejdet. Placeringen af hovedkontoret i Hvide Sande er valgt på grund af nærheden til turisterhvervet og falder godt i tråd med vores fælles profil med mange kilometer sandstrand, klitlandskab og historie. Jeg er sikker på, at vi alle sammen vinder på det nye samarbejde, der vil gøre os i stand til at konkurrere med blandt andet København,” siger Vardes borgmester Erik Buhl.

Nu igangsættes arbejdet med at ansætte en ny turistdirektør.  Der er ansøgningsfrist til direktørstillingen den 10. september, hvorefter Forberedelsesudvalget på et møde den 21. oktober ventes at sætte navn på den nye leder af turismedestinationen.

Læs hele historien på Turisme.nu.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Parken et skridt tættere på svensk Lalandia

Parken Sport & Entertainment er torsdag kommet et skridt tættere på et svensk Lalandia, efter at den svenske kommune Motala har indstillede endelige aftaler til godkendelse vedrørende køb af jord. Det skriver Parken i en meddelelse torsdag formiddag.

Politisk plan: Alle turistbusser skal ud af København

Først skal de ud af Indre By, og senere skal de måske også ud af Vesterbro og Østerbro. To partier og to borgmestre i København har fået nok af de mange turistbusser med amerikanere, kinesere, italienere og andet godtfolk, der er kommet langvejs fra for at drikke øl i Nyhavn, se Den lille Havfrue og hænge ud på Strøget, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne