Det er gået en smule tilbage for det ikoniske aalborghotel Phønix fra 2017 til 2018, hvis man tager udgangspunkt i årsregnskabet for 2018 fra Helnan Phønix Hotel A/S, der ejer og driver Phønix Hotel. Her endte overskuddet dog stadig med et resultat på lidt over 825.000 kroner.

Helnan Phønix Hotel er ejet af Enan Raouf El-Galaly. I dag tæller Helnan-koncernen herhjemme Phønix Hotel og Helnan Marselis Hotel i Aarhus.

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne