København står foran et regulært boom i byggeriet af hoteller, og Peter Haaber, der er administrerende direktør for hotelkæden Zleep Hotels, tror ikke nødvendigvis på, at de rejsende, der kommer til byen lige nu, alene kan besætte alle de nye hotelværelser, der er undervejs i løbet af de næste år. Men han tror på, at der nok skal komme flere rejsende i takt med, at der kommer flere hoteller.

Tal fra HORESTA viser, at der frem mod 2021 kommer 7.700 nye hotelværelser til København. Det er en forøgelse på over 40 procent i forhold til 2018.

”Vi har aldrig haft så mange hotelværelser i København, som vi har nu, og de kommende år får vi endnu flere,” siger Nadeem Wasi, medlemschef hos HORESTA, og tilføjer, at vi er på vej ind i en periode, hvor udbuddet vil vokse hurtigere end efterspørgslen.

I takt med denne hidsige tilkomst af nye hoteller viser HORESTAs nye undersøgelse, at optimismen blandt københavnske hoteller aftager. Konkret forventer 43 procent at sælge færre værelser i 2020 end i år, mens kun 30 procent regner med at sælge flere.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne