København står foran et regulært boom i byggeriet af hoteller, og Peter Haaber, der er administrerende direktør for hotelkæden Zleep Hotels, tror ikke nødvendigvis på, at de rejsende, der kommer til byen lige nu, alene kan besætte alle de nye hotelværelser, der er undervejs i løbet af de næste år. Men han tror på, at der nok skal komme flere rejsende i takt med, at der kommer flere hoteller.

Tal fra HORESTA viser, at der frem mod 2021 kommer 7.700 nye hotelværelser til København. Det er en forøgelse på over 40 procent i forhold til 2018.

”Vi har aldrig haft så mange hotelværelser i København, som vi har nu, og de kommende år får vi endnu flere,” siger Nadeem Wasi, medlemschef hos HORESTA, og tilføjer, at vi er på vej ind i en periode, hvor udbuddet vil vokse hurtigere end efterspørgslen.

I takt med denne hidsige tilkomst af nye hoteller viser HORESTAs nye undersøgelse, at optimismen blandt københavnske hoteller aftager. Konkret forventer 43 procent at sælge færre værelser i 2020 end i år, mens kun 30 procent regner med at sælge flere.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne