For åbningen af hotellets 484 værelser, 18 konference- og møderum, restaurant og bar i Nordhavn er udskudt med et halvt år. Det skriver Comwell i en pressemeddelelse, ifølge Børsen.

Comwell byder således gæsterne velkomne i januar 2021. En åbning der ellers var planlagt til august 2020.

Byggeriet af Comwells prestige hotel i Nordhavn er blot et ud af mange nyopførte hoteller i Danmark. I perioden fra 2008 til 2018 er der blevet opført hoteller, så værelseskapaciteten er steget med knap 10.400 nye værelser. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

Og ifølge HORESTA, vil der til og med 2021 komme ca. 11.000 nye hotelværelser i Danmark.

Har du fået læst?

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Hotelvirksomhed baner vejen for innovativ markedsføring

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, er blandt de første virksomheder i Norden til at anvende et helt nyt og ganske interessant digitalt markedsføringsredskab. Et redskab der ikke før er set anvendt i kommercielle sammenhænge i Danmark. Redskabet er Facebookfiltre, og det banebrydende er, at Zleep Hotels fra dags dato udvider markedsføringsindsatserne med et skræddersyet Facebookfilter, som en af de første virksomheder i Norden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne