Sinatur har en ambition om at drive hotel på naturens præmisser. Hotel- og konferencedriften skal fylde så lidt i klimaregnskabet som overhovedet muligt, og de seks hoteller har sat en række konkrete 2030-mål, som blandt andet handler om økologi, lokale råvarer, nul affald, grøn strøm og miljømærkede produkter. Barren er sat så højt, at Sinatur-hotellerne ikke bare skal være CO2-neutrale, men CO2-positive.

Hotellerne er allerede godt på vej, ikke mindst takket være en meget entusiastisk indsats fra medarbejdernes side. De er helt afgørende for, at den ambitiøse strategi bliver til virkelighed, og nu sætter Sinatur ekstra fokus på at omdanne ord til handling: Et medarbejder-ambassadørkorps skal fungere som forandringsagenter, sikre videndeling og hjælpe kollegerne med at involvere og engagere hotel- og konferencegæsterne.

"Det er ikke ambassadørernes job at motivere kollegerne, for det er der ikke brug for," fortæller Kari Brandsgård, der er direktør for Haraldskær Sinatur Hotel og Konference.

"Vores medarbejdere vil rigtig gerne gøre en forskel. Men vi er mange, og det er vigtigt, at vi arbejder i samme retning og fortæller gæsterne den samme historie på tværs af de seks Sinatur-hoteller. Med en god håndfuld ambassadører fra alle fagområder på hvert hotel kan vi også nemmere gribe bolden, når medarbejderne får ideer til nye, bæredygtige tiltag."

Scandic klar med nyt hotelvaremærke

Scandic Go skal ifølge hotelkæden ”tilbyde et mere strømlinet hotelkoncept i det voksende økonomisegment.” Scandic vil som en begyndelse lancere fire hoteller under det nye Scandic Go-varemærker – to i Stockholm og to i Oslo. Danmark får sit første Scandic Go i løbet af andet kvartal 2021 i form af Scandic Webers tæt på Hovedbanegården i København, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne