For at signalere nærheden til den store park ved Scandic-hotellet i Roskilde og også lyde lidt grønnere, er ordet ”park” netop tilføjet, så hotellet nu hedder Scandic Roskilde Park, skriver Standby.dk.

Gennem dette år er der brugt ”et stort tocifret millionbeløb” på en omfattende renovering af de 98 værelser og suiter på Scandic Roskilde Park – ligesom bygningens 12 mødelokaler også har fået et facelift.

”Det har kostet et godt tocifret millionbeløb. Hotellet havde siden sin åbning for 30 år siden gennem årene kun fået nogle soft renoveringer. Denne gang gik vi hele vejen, der er helt nye badeværelser, helt nyt interiør i værelserne, der er nye gulve og opdaterede fællesområder,” siger direktør Ole Høgh.

Har du fået læst?

Stor hotelkæde ramt af stort databrud

700.000 gæster i Choice Hotels kan have fået stjålet deres personlige data. Databruddet kunne have været undgået, da en sikkerhedsforsker mener, at oplysningerne er blevet gemt på en database, der ikke har været sikker. Det skriver Travelmole.com

Jysk hotel åbner lounge med kendis-kunstner

Hotel Randers har åbnet en ny lounge på hotellet, indrettet af ingen ringere end den internationalt kendte danske provo-kunstner Kristian Von Hornsleth, skriver AarhusUpdate.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne