"Hotellet er lukket pr. 12. juli" forkynder en lille seddel klistret op på hoveddøren ind til Hotel Harmonien i Nakskov, skriver Folketidende.dk.

”Bygningen, som Harmonien ligger i, er sat til salg, så derfor ah vi valgt at lukke hotellet ned”, fortæller John Juul, som sammen med sin kone, Dorthe Juul, har forpagtet hotellet og dets restaurant gennem de sidste tre år.

Hotel Harmonien råder over 34 værelser, som primært har været udlejet på langtidsbasis til håndværkere; men også lokale folk har flittigt brugt hotellet til eksempelvis konfirmationsfester.

Har du fået læst?

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Hotelvirksomhed baner vejen for innovativ markedsføring

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, er blandt de første virksomheder i Norden til at anvende et helt nyt og ganske interessant digitalt markedsføringsredskab. Et redskab der ikke før er set anvendt i kommercielle sammenhænge i Danmark. Redskabet er Facebookfiltre, og det banebrydende er, at Zleep Hotels fra dags dato udvider markedsføringsindsatserne med et skræddersyet Facebookfilter, som en af de første virksomheder i Norden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne