Hotel Koldingfjord øger igen antallet af overnatninger i forhold til tidligere år, og sommeren 2019 bliver dermed den største sommer nogensinde i hotellets historie. Samlet er hotellets omsætning 20 procent større end juli måned sidste år - der også var en god sommer for hotellet ved Kolding Fjord, skriver JV.dk.

Det er fortsat danskere, der fylder mest på Hotel Koldingfjord, og således var over 75 procent af sommergæsterne i juli i år fra Danmark. De øvrige skandinaviske lande er dog ligeledes fortsat godt repræsenterede blandt hotellets gæster, lyder det i en pressemeddelelse fra Hotel Koldingfjord.

”Vi har igen oplevet en positiv stigning i antallet af feriegæster i forhold til tidligere år. Vi oplever ligeledes, at flere gæster bliver lidt længere, når de finder ud af, hvad Kolding-området byder på af fantastiske oplevelser”, udtaler administrerende direktør Peder J. Madsen, Hotel Koldingfjord.

Jysk hotel åbner lounge med kendis-kunstner

Hotel Randers har åbnet en ny lounge på hotellet, indrettet af ingen ringere end den internationalt kendte danske provo-kunstner Kristian Von Hornsleth, skriver AarhusUpdate.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne