Ejendomsselskabet Söze Invest ApS, der holder til i Aarhus og har speciale i udlejningsejendomme og ejendomsudvikling, har købt Otterup Hotel. Entreprenøren Henrik Sørensen fra Vejle, der per 1. april 2018 købte Otterup Hotel, bekræfter overfor fyens.dk, at han har solgt hotellet.

”Jeg har solgt ejendommen. Jeg fik et godt tilbud, og det er derfor, jeg har valgt at sælge”, oplyser Henrik Sørensen, som ejer entreprenørfirmaet MHR Entreprise i Vejle.

Otterup Hotel blev oprindeligt bygget i forbindelse med byens jernbane. Hotellet er mere end 100 år gammelt.

Har du fået læst?

Flere end 1.000 folkeskoleelever blev klogere på erhvervet

Mens gastronom-, tjener- og receptionistelever dystede i konkurrencekøkkenerne ved DM i Skills, havde HORESTA og 3Fs brandingkampagne, Hospitality Career, stillet op med både selfie-stand, spørgehjørne og brancheambassadører. Ambassadørerne stod klar til at dele deres passion for og viden om branchen med de mange folkeskoleelever, der slog vejen forbi Bella Center den 16.-18. januar.

Hotellet Løvtag er en succes

Trætop-hotellet Løvtag på Als Odde er kommet forrygende fra start, skriver Turisme.nu. Gæsterne står i kø for at overnatte med udsigt til trætoppene. Men trætop-hotellet var snublende tæt på aldrig at blive til virkelighed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne