Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når turisterne tager på hotel eller restaurant, så starter og stopper oplevelsen ikke ved disken i receptionen eller ved døren til spisestedet. Det kan nemlig sagtens spolere indtrykket efter en dejlig weekend eller et godt måltid, hvis virksomheden ikke kan være behjælpelige med at skaffe en taxi til at køre gæsterne hjem, nå toget eller komme i lufthavnen. Løsningen har desværre lange udsigter, og udfordringerne er størst i landdistrikterne.
Sådan skriver HORESTAs chef for turisme og oplevelsesøkonomi, Annette Hyldebrandt, i et debatindlæg i Frederiksborg Amts Avis. Hun mener, at taximanglen skader oplevelsen af Danmark og forringer dermed det danske turismeprodukt. Det kan vi ikke være tjent med, og der er halvandet år til, at markedet for taxitilladelser gives frit.
Hun forstår udmærket taxiernes beslutning om at søge mod de steder, hvor efterspørgslen er allerstørst. Det ændrer dog ikke ved, at udbuddet af taxier mindskes i landdistrikterne med den nuværende lovgivning, mens turismen - og behovet for kørsel - blot fortsætter med at vokse i disse dele af landet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024