Siden Hillerød Hotel slog dørene op i 1987, har det været byens eneste hotel. Men med Zleep Hotels planer om at åbne et hotel på Markedspladsen midt i Hillerød, er den status forsvundet om ganske få år, skriver Frederiksborg Amts Avis. 

På hotellet på Milnersvej tager man det ganske roligt, at der snart kommer en konkurrent til byen. 

”Der har været talt om det i mange år, og nu bliver det realiseret. Det bliver superspændende. Vi ved ikke, hvad det kommer til at have af betydning for os. Så vi går ind i det med åbne arme men er også klar til at omstille os. Vi er noget andet end Zleep Hotel”, siger Katja Slüter, som er direktør på Hotel Hillerød. 

Ny direktør stoppet på kendt luksushotel efter få dage

I starten af september blev det kendte luksushotel Bandholm Hotel solgt til en gruppe erhvervsfolk, og Peter Bøgil, der har erfaring fra Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen, blev præsenteret som ny daglig hoteldirektør og medejer, skriver EB.dk.

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne