Hotel Birkegaarden i Herning har de senere år levet en omtumlet tilværelse med skiftende forpagtere, men nu er der kommet nye ambitioner for hotellet, skriver Herning Folkeblad.

Jan Ørum Vermø og Lars Facius Madsen har overtaget forpagtningen af hotellet, og de har store planer.

Hen over sommeren har de renoveret hotellet for omkring halvanden million kroner, så der igen er selskabslokaler som for år tilbage i den gamle pejsestue.

”Et moderne hotel er nødt til at køre selskaber for at få en fornuftig drift. Den seneste tid har det været en bed and breakfast, men vi vil gerne lidt mere”, siger Lars Facius Madsen.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne