Det 4-stjernede hotel Som Dona har åbnet et hotel med 39 værelser - hotellet er kun for kvinder (+ 14 år). Årsagen er ifølge direktør, Joan Enric Capellá, at der findes et stigende marked for business kvinder, som rejser alene.

I Spanien findes allerede hoteller kun for voksne - samt hoteller kun for homoseksuelle, skriver Hospitalitynet ifølge Kursuslex.

Hotellet er åbnet som konsekvens af en analyse blandt kunderne, som godt kunne lide tanken om at bo udelukkende blandt kvindelige hotelgæster. Hotellet åbnede i juni i år, blandt andet med fokus på wellness afdelingen, fitness, sundhed m.v.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne