Det 4-stjernede hotel Som Dona har åbnet et hotel med 39 værelser - hotellet er kun for kvinder (+ 14 år). Årsagen er ifølge direktør, Joan Enric Capellá, at der findes et stigende marked for business kvinder, som rejser alene.

I Spanien findes allerede hoteller kun for voksne - samt hoteller kun for homoseksuelle, skriver Hospitalitynet ifølge Kursuslex.

Hotellet er åbnet som konsekvens af en analyse blandt kunderne, som godt kunne lide tanken om at bo udelukkende blandt kvindelige hotelgæster. Hotellet åbnede i juni i år, blandt andet med fokus på wellness afdelingen, fitness, sundhed m.v.

Har du fået læst?

Direktiv: Hoteller skal sikre sig, at anmeldelser brugt i markedsføring er korrekte

En efterhånden velkendt problemstilling er brugen af falske brugeranmeldelser, hvor et hotel for eksempel roses til skyerne af, hvad der viser sig at være opdigtede brugere. Men fremover bliver de erhvervsdrivende forpligtet til at sikre, at de brugeranmeldelser, som de anvender i deres markedsføring, ikke er falske, skriver Erhvervsministeriet.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Stort dansk hotel har fundet ny direktør

Jan G. Larsen, den nuværende direktør for Storebælt Sinatur Hotel & Konference ved Nyborg, er fra årsskiftet ny i spidsen for Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne