Fra i går kunne Restaurant Flammen for første gang tilbyde take-away-salg. Det skete fra kædens restaurant i Nyrupsgade i København, skriver migogkbh.dk.

Hos Flammen TakeAway kan man bestille menuer, som indeholder både hele stege, forskelligt tilbehør og friske salater, der vil stå pakket og klar til afhentning i restauranten. På sigt vil levering direkte til døren også blive en mulighed.

“Vi har altid et bredt udvalg af kød fra grillen, forskellige tilberedte kartofler, sovs, friskt brød og salater – altid af friske råvarer af høj kvalitet. Derudover vil det også være muligt at gøre menuen komplet ved at bestille kolde drikkevarer med i købet”, fortæller CEO, Piet Klein.

Det er også planen at Flammen TakeAway bliver åbnet i yderligere tre restauranter i år. Det vil være i henholdsvis Roskilde, Aarhus og Odense.

Restaurantbeskæftigelsen runder 100.000

Da beskæftigelsen var på sit højeste før krisen var knap 70.000 personer beskæftiget i restaurantbranchen. I dag er tallet vokset til 100.000. Det svarer til en vækst på næsten 45 pct., viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik. I samme periode er den generelle danske beskæftigelse steget med blot 0,7 pct.

Markedet for take away-mad boomer

TV2/News satte her til morgen fokus på det voksende marked for take away-mad i Danmark og citerede i den forbindelse en undersøgelse fra HORESTA, der viser, at danskerne i 2017 bestilte take away over 40 millioner gange.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne