Efter 20 år som leder af hotellet går Poul Jacobsen til nytår på pension.

Han fortsætter herefter i en konsulent rolle i første kvartal af næste år, for at sikre at hotellets store køkkenbyggeri bliver afleveret som aftalt og kommer godt i drift, skriver hotellet i en pressemeddelelse.

Som direktør har Poul Jacobsen stået bag en lang række af moderniseringer og nybygninger på Nyborg Strand, og gennem opkøb af grunde har han fremtidssikret hotellets muligheder for fortsat vækst langt ind i fremtiden. I Poul Jacobsens tid på hotellet er det blevet renoveret for over 100 mio. kr. og bygget om for mere end 400 mio. kr. 

Hotel kick-off

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. marts, når HORESTA afholder Hotel kick-off i trekantområdet!

Nærmere information om tid, sted og tilmelding vil komme snarest.

Hilton klar med nyt varemærke

Hilton har foreløbig 18 hotelvaremærker fordelt på 6.000 hoteller verden over. Hotellerne i 117 lande og territorier har samlet knap en million værelser. Og nu kommer der endnu et varemærke fra Hilton-koncernen, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne