Efter 20 år som leder af hotellet går Poul Jacobsen til nytår på pension.

Han fortsætter herefter i en konsulent rolle i første kvartal af næste år, for at sikre at hotellets store køkkenbyggeri bliver afleveret som aftalt og kommer godt i drift, skriver hotellet i en pressemeddelelse.

Som direktør har Poul Jacobsen stået bag en lang række af moderniseringer og nybygninger på Nyborg Strand, og gennem opkøb af grunde har han fremtidssikret hotellets muligheder for fortsat vækst langt ind i fremtiden. I Poul Jacobsens tid på hotellet er det blevet renoveret for over 100 mio. kr. og bygget om for mere end 400 mio. kr. 

Direktiv: Hoteller skal sikre sig, at anmeldelser brugt i markedsføring er korrekte

En efterhånden velkendt problemstilling er brugen af falske brugeranmeldelser, hvor et hotel for eksempel roses til skyerne af, hvad der viser sig at være opdigtede brugere. Men fremover bliver de erhvervsdrivende forpligtet til at sikre, at de brugeranmeldelser, som de anvender i deres markedsføring, ikke er falske, skriver Erhvervsministeriet.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Stort dansk hotel har fundet ny direktør

Jan G. Larsen, den nuværende direktør for Storebælt Sinatur Hotel & Konference ved Nyborg, er fra årsskiftet ny i spidsen for Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne