Der er en noget forfejlet og ophedet debat om, at København har fået for mange turister, skriver Henrik Busch, tidl. formand for repræsentantskabet i Wonderful Copenhagen på Standby.dk.

”Hvis vi tænker tilbage på starten af 1990’erne, så var København en fattig hovedstad der på mange områder var gået lidt i stå. Som ny overborgmester i 1989 tiltrådte Jens Krammer Mikkelsen og under hans ledelse begyndte tingene at forandre sig. Vi blev til en stor byggeplads – der blev skabt fornyelse i byen, investeringer i såvel boliger, som kultur og erhverv,” skriver han, og fortsætter:

”I 1993 startede man så Wonderful Copenhagen da byen led under, at den ikke var kendt ude i den store verden og at vi ikke havde formået at sælge vores hovedstad på kultur, events, vores smukke by, bylivet og ikke mindst den danske kultur og hygge.”

Afsluttende skriver han, at han byder alle turister meget velkommen til vores hovedstad, og han mener, at vi skal være glad for at de lægger så mange penge og ofte skaber en international stemning i byen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nye tal for de kommende destinationsselskaber

Destinationsselskaberne skal være til at udvikle de lokale destinationer, så Danmark kan være med i den internationale konkurrence om turisterne. For selvom de udenlandske overnatninger i Danmark steg med 3,4 pct. fra 2017 til 2018, går det endnu bedre i en række af de lande, vi normalt sammenligner os med. Både Sverige, Nederlandene, Tyskland og Irland har oplevet en højere vækst end Danmark.

Aarhus kåret som en af verdens nye favoritdestinationer i 2020

Det internationale rejsemedie Travel Lemming og en jury af verdens førende rejsebloggere har netop hædret Aarhusregionen med ’Emerging Destination Award 2020’, og dermed rykker Aarhus ind på en attraktiv liste over 30 nye rejsemål i hele verden, som rejsende anbefales at besøge i 2020.

Populær burgerbar flytter efter klager

I sommer åbnede den aarhusianske burgerkæde Burger Shack sin første burgerbar i København, som Politiken kvitterede med en seksstjernet anmeldelse. Nu er det dog blevet tid til at finde en ny lokation til baren. Det sker efter massive klager fra naboerne til grillen, skriver Ekstra Bladet ifølge FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne