Der er en noget forfejlet og ophedet debat om, at København har fået for mange turister, skriver Henrik Busch, tidl. formand for repræsentantskabet i Wonderful Copenhagen på Standby.dk.

”Hvis vi tænker tilbage på starten af 1990’erne, så var København en fattig hovedstad der på mange områder var gået lidt i stå. Som ny overborgmester i 1989 tiltrådte Jens Krammer Mikkelsen og under hans ledelse begyndte tingene at forandre sig. Vi blev til en stor byggeplads – der blev skabt fornyelse i byen, investeringer i såvel boliger, som kultur og erhverv,” skriver han, og fortsætter:

”I 1993 startede man så Wonderful Copenhagen da byen led under, at den ikke var kendt ude i den store verden og at vi ikke havde formået at sælge vores hovedstad på kultur, events, vores smukke by, bylivet og ikke mindst den danske kultur og hygge.”

Afsluttende skriver han, at han byder alle turister meget velkommen til vores hovedstad, og han mener, at vi skal være glad for at de lægger så mange penge og ofte skaber en international stemning i byen.

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Skagen og Sæby har Danmarks gladeste gæster

En ny undersøgelse fra Dansk Kyst- og Naturturisme har kortlagt feriegæsternes tilfredshed i 37 danske kystferiebyer, og resultatet er netop offentliggjort: Skagen kommer ud på en suveræn førsteplads og samtidig høster Sæby en lige så flot 2. plads.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne