Hackere fik i begyndelsen af august adgang til flere Tivoligæsters navne, adresser og telefonnumre. Her lykkedes det nemlig ukendte gerningsmænd at bryde ind i forlystelsesparkens IT-systemer, skriver fagbladets Ingeniørens IT-univers Version2.

Tivoli opdagede hackerangrebet, fordi der pludselig var mange flere logins på 'Mit Tivoli' end normalt. Derudover blev parken kontaktet af en gæst, som undrede sig over, at han havde fået at vide, at der var blevet logget ind på hans konto fra en anden enhed, men det havde gæsten ikke selv gjort.

”Derefter lukker vi ned for hele platformen Mit Tivoli. Vi lukker både for, at der kan logges ind med eksisterende brugere, og vi lukker også ned for, at man kan oprette nye brugere. Den følgende mandag åbner vi op igen sidst på dagen,” siger Tivolis direktør for IT- og forretningsudvikling Jonas Buhl Gregersen, som også pointerer, at hændelsen efterfølgende blev meldt til både politiet og Datatilsynet.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Tivoli lancerer økologiske dage

Økologiske fødevarer er mere og mere efterspurgt blandt danskerne, når det gælder familiernes daglige indkøb. Men når det gælder de hurtige måltider – eller det vi ofte kalder fastfood eller easyfood – er der plads til mere økologi. Det sætter Landbrug & Fødevarer fokus på med projektet ’Fart på økologien i de hurtige måltider’.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne