Det syder og braser i køkkenet hos slagterigiganten Danish Crown. Men det er ikke længere bare bøffer og saftigt oksekød, som selskabets produktudviklere har på panden, skriver JP.dk.

Og selv traditionelle højborge for kødspisere har føjet plantebaserede fødevarer til menukortet:

”Vi har netop lanceret den tredje vegetarburger i vores menu. I maj solgte vi over 40.000 vegetarburgere, og salget stiger markant. Vegetarburgerne tegner sig nu for 2-3 pct. af vores burgersalg, og vi har en klar forventning om, at det er et område, som vil blive ved med at vokse,” fortæller Mads Friis, kommerciel direktør for McDonald’s i Danmark.

Fastfoodbranchen raser over afgiftstredobling

Det kan komme til at koste på den grønne omstilling, at regeringen fra 1. januar skyder afgiften på engangsservice i vejret, lyder det nu fra fastfoodbranchen. Især, når afgiften ikke differentierer mellem forskellige produkter af engangsservice, skriver Børsen.

Ford laver McDonald's-affald om til bildele

Ford vil bruge affald fra kafferistning fra McDonald’s og skabe dele, som kan bruges i selve bilen. Samarbejdet mellem Ford og McDonald’s skal genbruge affaldet fra kafferistningen, som ellers bare ender på lossepladser eller i bedste fald som grillkul, skriver internetsiden The Verge ifølge FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne