Det syder og braser i køkkenet hos slagterigiganten Danish Crown. Men det er ikke længere bare bøffer og saftigt oksekød, som selskabets produktudviklere har på panden, skriver JP.dk.

Og selv traditionelle højborge for kødspisere har føjet plantebaserede fødevarer til menukortet:

”Vi har netop lanceret den tredje vegetarburger i vores menu. I maj solgte vi over 40.000 vegetarburgere, og salget stiger markant. Vegetarburgerne tegner sig nu for 2-3 pct. af vores burgersalg, og vi har en klar forventning om, at det er et område, som vil blive ved med at vokse,” fortæller Mads Friis, kommerciel direktør for McDonald’s i Danmark.

Fredensborg-borger hædret hos McDonald's

Ved det årlige Kick Off-event for McDonald’s i Norden blev Claus Strand fra Fredensborg, der står bag McStrand-organisationen, der tæller syv – snart otte - McDonald's restauranter fordelt rundt i Nordsjælland samt i Slagelse og snart Vordingborg, hædret som 'Årets Franchisetager' hos McDonald’s, skriver Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg.

Fastfoodbranchen raser over afgiftstredobling

Det kan komme til at koste på den grønne omstilling, at regeringen fra 1. januar skyder afgiften på engangsservice i vejret, lyder det nu fra fastfoodbranchen. Især, når afgiften ikke differentierer mellem forskellige produkter af engangsservice, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne