En større del af gæsterne på Comwells hotel i Aarhus og det kommende hotel i Nordhavn skal være udenlandske. For at ønsket skal gå i opfyldelse, har den danske hotelkæde taget affære og slået pjalterne sammen med Wyndham Hotels & Resorts, der er en af verdens største hotelvirksomheder med 9200 samarbejdshoteller fordelt i 80 lande, skriver Børsen.

HORESTA anslår, at der frem mod 2021 vil blive opført endnu ca. 11.000 værelser.

Ifølge Katia Østergaard, adm. direktør i HORESTA, betyder de mange nye værelser, at konkurrencen bliver skærpet om at lokke gæster til.

“Men hotelbranchen er også dybt afhængig af udenlandske overnatninger. Så det at blive en del af Wyndhams kundeklub gør, at Comwell får en helt anden international synlighed,” siger hun.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne