En større del af gæsterne på Comwells hotel i Aarhus og det kommende hotel i Nordhavn skal være udenlandske. For at ønsket skal gå i opfyldelse, har den danske hotelkæde taget affære og slået pjalterne sammen med Wyndham Hotels & Resorts, der er en af verdens største hotelvirksomheder med 9200 samarbejdshoteller fordelt i 80 lande, skriver Børsen.

HORESTA anslår, at der frem mod 2021 vil blive opført endnu ca. 11.000 værelser.

Ifølge Katia Østergaard, adm. direktør i HORESTA, betyder de mange nye værelser, at konkurrencen bliver skærpet om at lokke gæster til.

“Men hotelbranchen er også dybt afhængig af udenlandske overnatninger. Så det at blive en del af Wyndhams kundeklub gør, at Comwell får en helt anden international synlighed,” siger hun.

Læs hele historien her.

Direktiv: Hoteller skal sikre sig, at anmeldelser brugt i markedsføring er korrekte

En efterhånden velkendt problemstilling er brugen af falske brugeranmeldelser, hvor et hotel for eksempel roses til skyerne af, hvad der viser sig at være opdigtede brugere. Men fremover bliver de erhvervsdrivende forpligtet til at sikre, at de brugeranmeldelser, som de anvender i deres markedsføring, ikke er falske, skriver Erhvervsministeriet.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Stort dansk hotel har fundet ny direktør

Jan G. Larsen, den nuværende direktør for Storebælt Sinatur Hotel & Konference ved Nyborg, er fra årsskiftet ny i spidsen for Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne