En større del af gæsterne på Comwells hotel i Aarhus og det kommende hotel i Nordhavn skal være udenlandske. For at ønsket skal gå i opfyldelse, har den danske hotelkæde taget affære og slået pjalterne sammen med Wyndham Hotels & Resorts, der er en af verdens største hotelvirksomheder med 9200 samarbejdshoteller fordelt i 80 lande, skriver Børsen.

HORESTA anslår, at der frem mod 2021 vil blive opført endnu ca. 11.000 værelser.

Ifølge Katia Østergaard, adm. direktør i HORESTA, betyder de mange nye værelser, at konkurrencen bliver skærpet om at lokke gæster til.

“Men hotelbranchen er også dybt afhængig af udenlandske overnatninger. Så det at blive en del af Wyndhams kundeklub gør, at Comwell får en helt anden international synlighed,” siger hun.

Læs hele historien her.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Hotel-to-go: Abonnér på hotelydelser i hjemmet

På baggrund af feedback fra hotelgæster lancerer Nordic Choice Hotel i Stockholm en abonnementsordning, så gæster der er medlem af hotellets klub, kan opleve hotel-fornemmelsen hjemme, selv om de for længst er tjekket ud. Det sker til et udvalgt område – Kungsholmen i Stockholm – tæt ved hotellet, skriver Turisme.nu.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne