Med udsigt over hele Aarhus kan fremtidige gæster nu booke sig ind i Aarhus´ største hotelværelse, da Hotel Royal har bygget en 160 m2 stor penthouselejlighed på 4. sal i det ikoniske hotel på Store Torv.

Hotel Royal er kendt for at huse de store kunstnere og sangere, når de besøger Jylland, og den nye hotellejlighed er også tiltænkt en rolle i den forbindelse.

”Vi oplever, at de store navne ofte rejser med hele deres familie, og de efterlyser derfor en overnatningsmulighed, hvor der er plads til at være familie med gode muligheder for børnene. Det har vi skabt nu, da der i lejligheden er værelser til børnene, hjemlig hygge i stuen og masser af plads til hele familien. Desuden har lejligheden en privat indgang, så kunstnerne kan gå til og fra lejligheden, uden at blive bemærket, og den diskretion ved vi, at gæsterne sætter pris på,” fortæller Lilian Lenbroch, hotelmanager Hotel Royal.

En anden målgruppe er erhvervsfolk, som er på lidt længere besøg i Aarhus og har behov for god plads, og mulighed for at have gæster på besøg, så derfor håber man hos Hotel Royal, at det lokale erhvervsliv vil benytte sig af den nye mulighed.

”Flere og flere forretningsrejser inkluderer hele familien, og det er der god plads til i den nye lejlighed. Det er attraktivt for mange at have adgang til et helt hjem, og vi har fx allerede bookinger fra norske familier, som vil bo to familier sammen i lejligheden, og de finder det attraktivt, at de selv kan lave mad i lejlighedens køkken. De vil gerne have hotelservice og mulighed for at spise godt i restauranten, men samtidig også plads til privatliv,” fortæller Lilian Lenbroch.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Tivoli Friheden får ny vild forlystelse

Den nye, store forlystelse "Hjertekig" i Tivoli Friheden er blevet så populær, at det åbner plads for en ny, stor forlystelse i Tivoli Friheden i næste sæson. Det oplyser forlystelsesparkens direktør Henrik Ragborg Olesen til Stiften.dk.

Grønt lys til hotel i Aarhus

Et område der tidligere har været anvendt til containerterminal for Aarhus Havn skal i fremtiden danne ramme om et hotel med plads til 2.000 konferencegæster, 500 værelser og en bar i 76 meters højde, skriver ByensEjendom.dk.

Madmarked holdes i live af ejer efter nyt underskud

Flere madmarkeder rundt om i Danmark er i år kollapset og gået konkurs. Sådan kunne det måske også være gået for Aarhus Central Food Market, hvis ikke det var for en tålmodig og gavmild ejer, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne