Designmøblerede loungeområder, storskærme og et nyt gastronomisk koncept er i løbet af de seneste måneder flyttet ind i Aarhus Airport, hvor sommerens gæster således har kunnet opleve en helt ny version af lufthavnen.

Den nye profil lanceres i relation til lufthavnens ambition om at tredoble antallet af passagerer til 1,5 millioner i løbet af de næste fem år. Passagervæksten i Aarhus Airport har været markant siden 2016, og for at fremme udviklingen sætter lufthavnen nu ind med øget fokus på gæsteoplevelsen.

”Hvis vi vil have flere gæster gennem lufthavnen, må vi styrke deres motivation for at komme. De mange nye ruter har øget passagertallet væsentligt, men vi skal skabe flere vækst-drivere for at sikre den ønskede fremgang. Derfor præsenterer vi nu en ny lufthavn med fokus på kvalitet og kræs,” siger direktør i Aarhus Airport, Peer H. Kristensen.

180 danskere syge efter at have spist franske østers

Siden begyndelsen af januar har Fødevarestyrelsen modtaget flere enslydende meldinger fra fødevaremyndigheder rundt om i Europa. Franske myndigheder vurderer ifølge styrelsen, at årsagen kan være overløb af spildevand til østersbanker langs den franske kyst mod Atlanterhavet, skriver Ritzau ifølge Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne