Det er slut med argentinske bøffer og vine i glassene hos Casa Argentina i Vejle. Skifteretten i Kolding tog 15. april selskabet under konkursbehandling. Det skete efter en anmodning fra Skat, skriver Vejle Amts Folkeblad.

For mindre end en måned siden havde Casa Argentina kniven for struben - på flere måder. Restauranten fik nemlig besøg af tv-programmet "Med kniven for struben", der er en dansk tv-serie på TV3 med kok og Masterchef-dommer Thomas Castberg.

Konkursen kommer bag på Heini Soria, der havde håbet på at få en ekstra chance.

Har du fået læst?

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne