Det er slut med argentinske bøffer og vine i glassene hos Casa Argentina i Vejle. Skifteretten i Kolding tog 15. april selskabet under konkursbehandling. Det skete efter en anmodning fra Skat, skriver Vejle Amts Folkeblad.

For mindre end en måned siden havde Casa Argentina kniven for struben - på flere måder. Restauranten fik nemlig besøg af tv-programmet "Med kniven for struben", der er en dansk tv-serie på TV3 med kok og Masterchef-dommer Thomas Castberg.

Konkursen kommer bag på Heini Soria, der havde håbet på at få en ekstra chance.

Har du fået læst?

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Danske top-restauranter: Det er de bedste kunder

Onsdag kom smørrebrødsrestauranten Bar Rye hurtigt i vælten, da det kom frem, at børn under 12 år ikke er velkomne i biksen. Torsdag kan en række andre, danske restauranter så fortælle, at børn er mere end velkomne hos dem, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne