Det er slut med argentinske bøffer og vine i glassene hos Casa Argentina i Vejle. Skifteretten i Kolding tog 15. april selskabet under konkursbehandling. Det skete efter en anmodning fra Skat, skriver Vejle Amts Folkeblad.

For mindre end en måned siden havde Casa Argentina kniven for struben - på flere måder. Restauranten fik nemlig besøg af tv-programmet "Med kniven for struben", der er en dansk tv-serie på TV3 med kok og Masterchef-dommer Thomas Castberg.

Konkursen kommer bag på Heini Soria, der havde håbet på at få en ekstra chance.

Har du fået læst?

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne