Turisterne lægger flere penge i den danske kasse, mens de holder ferie ved Vesterhavet, besøger Nyhavn eller trasker rundt ved Kronborg, skriver Politiken.

De nyeste tal fra Visit Denmark viser en samlet omsætning i dansk turisme på 128 milliarder kroner i 2017.

”Ydersæsonen stiger, fordi flere turister er begyndt at se, at Danmark også er dejligt, når det ikke er sommer”, fortæller Flemming Bruhn, direktør i Visit Denmark.

Han forklarer, at målet nu er at øge turisters forbrug til 140 milliarder i 2025.

Har du fået læst?

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Skagen og Sæby har Danmarks gladeste gæster

En ny undersøgelse fra Dansk Kyst- og Naturturisme har kortlagt feriegæsternes tilfredshed i 37 danske kystferiebyer, og resultatet er netop offentliggjort: Skagen kommer ud på en suveræn førsteplads og samtidig høster Sæby en lige så flot 2. plads.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne